Riika 6 pv (vko 41) 5. - 10.10.2020

Lähde kanssamme Riikaan! Matkan aikana käytössä on koko ajan oma pitkän matkan ajoon räätälöity ja hyvin varusteltu linja-auto. Matkaohjelma on suunniteltu siten, että ensikertalainenkin voi kokea toisaalta Riikan historiallisen Hansakaupungin hengen, sekä toisaalta nähdä sen viimeaikaisen kehittymisen eurooppalaiseksi metropoliksi.

b maisemamatkat suomen tilausmatkat tilava linja auto mukava matkustaa

Matkaamme ensimmäisenä päivänä Helsinkiin ja ensimmäisen yön vietämme M/S Silja Europalla laivan monipuolisesta tarjonnasta nauttien. Seuraavana aamuna buffetaamiaisen jälkeen matka jatkuu Tallinnasta Latvian pääkaupunkiin Riikaan. Riikassa majoitumme kolme yötä tasokkaassa neljän tähden hotellissa, josta käsin voi myös omatoimisesti tutustua kaupungin eri nähtävyyksiin ja kaupungin     

Paluumatkalla majoitumme vielä Tallinnassa yhdeksi yöksi neljän tähden hotelliin. Seuraavana aamuna nautimme runsaan buffetaamiaisen laivassa. Suomeen saavuttuamme paluumatka tapahtuu samaa reittiä kuin menomatkallakin.

Matkaohjelma

1. pv Matkalle lähtö lähtöpaikkakunnilta alla olevan matka-aikataulun mukaisesti. Saavumme Helsingin Länsisatamaan noin klo 17.00, josta matka jatkuu Tallinnaan M/S Silja Europalla. Matkan ensimmäisen illan ja yön vietämme laivan monipuolisesta ruoka-, juoma- ja viihdetarjonnasta nauttien.

2. pv Runsaan buffetaamiaisen jälkeen on maihinnousu laivasta klo 8.00. Sitten matka jatkuu Tallinnasta Riikaan, jonne saavumme iltapäivällä noin klo 16.00. Majoittuminen Riikassa hotelliin.

3. pv Aamiainen hotellilla. Mahdollisuus osallistua opastetulle kierrokselle Riikassa. Retki tehdään paikallisen oppaan johdolla bussilla ja kestää noin noin 2h. Tämän jälkeen on mahdollisuus osallistua vapaamuotoiseen kävellen tehtävään tutustumisretkeen keskustorille ja vanhaan kaupunkiin. Retken hinta 20 €/hlö. Retken toteutuminen edellyttää minimimäärän osallistujia. Pidätämme oikeuden muuttaa tai perua retken, mikäli esimerkiksi sääolosuhteet estävät retken toteutumisen. Lisäksi on mahdollista tutustua omatoimisesti Riikan lukuisiin nähtävyyksiin sekä Riikan pieniin kauppaliikkeisiin tai vaihtoehtoisesti johonkin sen useista suurista ostoskeskuksista.

4. pv Aamiainen hotellilla. Mahdollista tutustua omatoimisesti Riikan lukuisiin nähtävyyksiin sekä Riikan pieniin kauppaliikkeisiin tai vaihtoehtoisesti johonkin sen useista suurista ostoskeskuksista.

5. pv Aamiainen hotellilla. Jatkamme huoneiden luovutuksen jälkeen matkaa takaisin Tallinnaan. Paluumatkalla on erinomainen mahdollisuus tehdä edullisia tuliaisostoksia Latvian ja Viron rajalla sijaitsevassa Ikla/Ainazissa (mm. Superalko) https://www.superalko.lv/fi. Saapuminen Tallinnaan ja majoittuminen hotelliin noin klo 16.00. Illalla on mahdollisuus tutustua Tallinnan vanhan kaupungin nähtävyyksiin sekä paikalliseen viihde- ja ruokatarjontaan.

6. pv Huoneiden luovutuksen jälkeen kotimatka jatkuu klo 10.30 lähtevällä laivavuorolla takaisin Helsinkiin. Laivassa on paluumatkan ajan käytössämme runsas buffetaamiainen. Helsinkiin saavumme klo 12.30 ja palaamme takaisin samaa reittiä lähtöpaikkakunnille.

Matka sisältää:

HINTA 450 €/hlö. Lisähinta 1hh majoituksella +25 €/vrk. Lapsiperheet ja ryhmät, kysykää mahdollista pakettihintaa!

Puhelinnumeromme 040-1711 000 palvelee myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka viimeistään 7 päivää ennen lähtöä, jos ilmoittautuneiden osallistujien määrä on vähimmäismäärää (20 henkilöä) pienempi.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Alustava matkareitti ja aikataulu

 

Meno

Paluu

Sotkamo

7.30

21.30

Kajaani

8.00

21.00

Sonkajärvi (Sukeva)

   

Iisalmi

9.15

20.00

Lapinlahti

   

Siilinjärvi

   

Kuopio

10.30

19.00

Leppävirta

   

Varkaus

   

Joroinen

   

Juva

   

Mikkeli

13.00

17.00

Mäntyharju

   

Heinola

   

Lahti

15.00

15.00

Mäntsälä

   

Järvenpää

   

Helsinki

17.00

13.00

Alustavasta ajoreitistä voidaan poiketa mahdollisuuksien mukaan.

Linkkejä Riikaan

Riikan matkailu http://www.latvia.travel/fi/city/riika

Latvian virallinen matkailuportaali http://www.latvia.travel/fi

Linkkejä Tallinnaan

Viron virallinen matkailusivusto https://www.visitestonia.com/fi/tallinnan-joulumarkkinat

Tallinan tapahtumat https://www.visittallinn.ee/fin/matkailija/nae-koe/tapahtumat

Ilmoittaudu mukaan soittamalla tai oheisella lomakkeella

Ilmoittaudu mukaan

Lähetä nimesi, puhelinnumerosi, sekä henkilömäärät lomakkeella, niin olemme teihin yhteydessä puhelimitse.
Please type your full name.
Invalid email address.
Please tell us how big is your company.
Please tell us how big is your company.